Brillen | Vrouwen

N

Elegant

N

Mooi

N

Design

Kies hier voor een mooie bril

Op zoek naar mooie damesbrillen? Hou je van kleur? Of volg je de laatste modetrends? Ben je juist op zoek naar ontwerpen die net even anders zijn? Heb je liever een neutrale onopvallende bril? Je krijgt een persoonlijk advies welke stijl, vorm en kleur(en) het beste bij jouw gezicht en uitstraling staan. Tijdens de afspraak bieden wij jou uit ons ruim assortiment leuke en mooie opties aan om te passen.

Welk merk uit onze damesbrillencollectie spreekt jou aan? Bekijk uit onze Nieuwe Collectie enkele voorbeelden van mooie monturen in verschillende prijsklasse.

Wat spreekt jou aan?

Kleur vind je volop terug in de ontwerpen van Lafont Paris, Etnia Barcelona en JFrey Eyewear.

De laatste trends zie je bij Komono en Garrett Leight.

Creativiteit en originaliteit zorgen voor unieke ontwerpen van Traction Productions, Matttew, Caroline Abram en JFrey Eyewear.

Ørgreen Optics staat voor strak Deens DesignBij Monkeyglasses draait het om duurzaamheid en recyclen.

Het merk Colibris is gespecialiseerd in het ontwerpen van (zonne)brillen voor dames met een smal gezicht. Daarnaast is onze brillencollectie uitgebreid met mooie tussenmaten in verschillende stijlen.

Silhouette staat bekend om haar onopvallende glasbrillen. De minimalistische monturen van Mykita zijn licht in gewicht.  Lafont Reedition, OWP en Rodenstock gaan voor tijdloze ontwerpen.

Mexx eyes en Dutz Eyewear ontwerpen leuke betaalbare brillen. De voorstukken van de VM l’atelier monturen zijn 3D geprint.

Wil je meer weten? Ontdek hier alle stijlen.

Of zie je al interessante merken? Maak online een afspraak om brillen te passen.

Scherp zicht en ontspannen kijken

Hoe je kijkt en wat je wilt doen, is voor ieder persoon anders. Elk oog is uniek.

Het begint met het bepalen van je oogsterkte. Op veilige afstand meten onze opticiens jouw ogen met de nieuwste oogmeetapparatuur de Vision-R van Essilor.

Lees meer over de oogmeting en type brillenglazen.

Maak online een afspraak voor een oogmeting. Of stuur een bericht.

Heb je prisma’s? Maak dan een afspraak bij onze optometrist, Marcel. Hij is opgeleid om prisma’s aan te meten.  Lees meer over optometrie.

Bekijk onze mooie damesbrillen collectie! kom passen bij marree in assen:

Brillen passen

Handige vragen, die je bij jezelf kunt nagaan:

  • In welke situatie’s wil je scherper zien?
  • Welke stijlen van monturen spreken jou aan? Trendy, Kleurrijk, Tijdloos, Minimalistisch etc.
  • Hoe wil je overkomen met een bril op?
  • Welke kleuren en vormen vind jij het beste bij jouw gezicht passen?

Vanwege de hygiëne pakken wij voor jou de gewenste brillen, deze maken wij na het passen weer steriel. In beide winkels staat een UV-C kast. UV-C licht doodt namelijk bacteriën en virussen. 

Spreekt onze nieuwe manier jou aan?

Maak online een afspraak om veilig brillen te passen of stuur een bericht. Krijg een persoonlijk advies, precies op maat voor jou!

Nieuwe Collectie Damesbrillen 

De prijsklasse van onze mooie damesbrillen ligt tussen 139,- en 495,-. Hieronder zie je enkele foto’s van monturen met merknaam en prijs.

Zie je mooie opties ertussen zitten? Maak online een afspraak bij Marree Opticien om de mooiste bril voor jou te vinden.

In de basiscollectie vind je een standaardbril met standaard enkelvoudige brillenglazen, standaard hardingscoating en standaard ontspiegeling vanaf 99,-.

Kan je niet vinden waar je naar zoekt? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.