bausch en lomb torisch marree-1

Iedere dag opnieuw een torische daglens!

Voor mensen met een astigmatisme (met cilinderglazen in hun bril) is er goed nieuws! Bausch & Lomb heeft jarenlange kennis en ervaring van torische contactlenzen met het gemak van een daglens gecombineerd in de SofLens daily disposable toric tor Astigmatism!

Astigmatisme is een aangeboren oogafwijking, die wordt veroorzaakt door een onregelmatige bolling van het hoornvlies. Wanneer iemand met een astigmatisch oog zachte lenzen wil dragen, moet dan ook voor zo'n oog een speciale lens worden gebruikt. SofLens® daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn zo ontworpen dat ze passen op de unieke vorm van het astigmatische oog en blijven goed en comfortabel zitten tijdens het dragen. Want deze zogenaamde torische lenzen hebben de vorm van het onregelmatige oog en dankzij diverse vernuftige manieren wordt er voorkomen dat zo'n soort lens op het oog gaat draaien. Altijd een stabiel zicht, zelfs tijdens lichamelijke activiteiten en hoofdbewegingen.

De SofLens daily disposable toric for Astigmatism biedt:

1. Helder en stabiel zien door het bewezen Lo-Torque design én het asferische lensontwerp, die de sferische aberraties corrigeert (Aberraties zijn onregelmatigheden in de optische kwaliteit van het oog die de gezichtsscherpte kunnen beïnvloeden);

2. Hoog draagcomfort door comfortMoist technologie, de comfortabele combinatie van het dunne lensontwerp en de bevochtigende werking van de vloeistof;

3. Makkelijk hanteerbaar door ergonomische blisterverpakking, ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak.

SofLens daily disposable toric for Astigmatism biedt vanaf nu ook mensen met astigmatisme alle vrijheid en het gemak van een daglens met volledige correctie!

softlens-uitgeknipt- marree


Top