bausch & lomb marree opticiens kopie-1

Multifocale lenzen van Bausch + Lomb

PureVision®2 For Presbyopia lenzen van Bausch + Lomb bieden een oplossing voor iedereen die contactlenzen draagt en aan de leesbril moet, maar liever gewoon lenzen blijft dragen. Perfect zicht op alle afstanden en een hoog draagcomfort!

Presbyopie

De naam van de nieuwe multifocale contactlenzen is afkomstig van het woord 'presbyopie', ook wel bekend als ouderdomsverziendheid. Rond of na uw veertigste kunt u moeite krijgen met het lezen van kleine letters. Dit overkomt iedereen vroeg of laat en is niet ernstig, maar kan wel vervelend zijn. Gelukkig is een leesbril niet meer de enige oplossing: PureVision®2 For Presbyopia zorgt ervoor dat u weer zonder moeite kunt lezen en ook op andere afstanden scherp ziet!

PureVision®2 For Presbyopia

Het idee van multifocale contactlenzen is niet nieuw, alleen was het zicht dichtbij of op andere afstanden vaak niet bevredigend. Bausch + Lomb brengt daar nu verandering in met PureVision®2 For Presbyopia contactlenzen. Het speciale 3-Zone Progressive design zorgt voor een complete visuele beleving voor dichtbij (bijv. tijdens het lezen), op de tussenafstand (o.a. uw computerscherm) en ver weg (bijv. tijdens het autorijden). In combinatie met BioTrue lenzenvloeistof is het draagcomfort ook nog eens zeer hoog. Kortom: een ideale vervanger voor de leesbril!

Op alle afstanden moeiteloos zien

Wilt u ook de vrijheid die contactlenzen u bieden niet opgeven voor een leesbril? Wij vertellen u graag meer over de multifocale PureVision®2 For Presbyopia contactlenzen!

bausch-and-lomb-contatc-lens-solutions


Top