N
Vakmanschap
N
Veiligheid & gezondheid
N
Samen

Hoe gaat Marree Opticien om met het dringend advies?

door 3 okt 2020Nieuws

Hoe gaat Marree Opticien om met het dringend advies?

Het dringend advies is om een niet-medische mondkapje te dragen in publieke ruimtes, zoals winkels. Marree Opticien volgt dit advies op en wij waarderen het als onze klanten dit ook doen. 

In de regio Assen zie je het aantal corona besmettingen stijgen. Dit is alarmerend. Naast het dragen van de mondkapjes, hebben we besloten om voorlopig het Marree team in twee groepen te splitsen.

Eén groep (Martin, Evert, Lisette en Alien) staat alleen ingeroosterd in de winkel aan de Gedempte Singel. De andere groep (Marcel en Gilina) staat in onze winkel in Kloosterveste.

Marree Opticien in het Centrum

Wat is de reden van het opsplitsen van het Marree team?

Ondanks onze voorzichtigheid, blijft het mogelijk dat het virus toch één van ons besmet. Doordat er geen kruisbestuiving kan plaatsvinden tussen de twee groepen, vergroot Marree Opticien de kans dat één winkel open blijft.

Hoe zit het met oogmetingen, contactlenscontroles en optometrische onderzoeken?

Sinds de intelligente lockdown zijn de protocollen in beide winkels aangescherpt. De oogmetingen doen wij op veilige afstand. Er hangt een plexiglasplaat tussen de meetstoel en het bureau. Contactlenscontroles en optometrische onderzoeken worden uitgevoerd met adequate persoonlijke bescherming.

Kan er veilig (zonne)brillen worden gepast?

Speciaal voor Marree Opticien zijn er twee UV-C kasten gemaakt. UV-C licht doodt namelijk bacteriën en virussen. Na het passen van (zonne)brillen plaatsen wij die in zo’n kast. Daarna hangen wij ze terug in de winkel.

Spreekt onze aanpak jou aan? Dan waarderen wij het als je Marree Opticien aanbeveelt.

Kom langs of maak online een afspraak in één van onze winkels.

Via “Nieuws” en op social media houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Precies op maat voor jou

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Marree Opticien. Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen wij maximaal drie klanten tegelijkertijd in onze winkels helpen. Daarom werken wij het liefst zoveel mogelijk op afspraak.

De afspraak is precies op maat voor jou.