N
Vakmanschap
N
Veiligheid & gezondheid
N
Samen

Harmonica-effect en het Nieuwe Winkelen

door 15 jun 2020Nieuws

Hoe gaat Marree Opticien om met de versoepeling?

Het harmonica-effect en het nieuwe winkelen zie je terug in de fysieke indeling van onze beide winkels in Assen. In het begin van de intelligente lockdown waren de winkelruimtes daadwerkelijk in twee zones verdeeld door kasten en planten. Dit zorgde ervoor dat zowel wij als de klanten  een nieuwe manier met elkaar omgaan moesten ontdekken. Inmiddels zijn de RIVM-maatregelingen versoepelt. Je ziet dat mensen weer graag willen winkelen. Tijd om de kasten weg te halen en weer een open ruimte te creëren.

Marree Opticien in het Centrum

Marree Opticien in het Centrum

Marree Opticien in Kloosterveste

Wat werkt goed in het Nieuwe Winkelen?

Om te beginnen met de open ruimte. Daar kunnen wij maximaal drie personen tegelijkertijd helpen. Voor iedereen is het nu makkelijker de 1,5 meter afstand tot elkaar te respecteren.

Daarnaast zien wij dat het inplannen van afspraken zorgt voor een betere spreiding van de drukte in de winkels. En steeds meer klanten ervaren het gemak van online een afspraak maken.

Voor sommigen is het passen van zonnebrillen en monturen nog even wennen. Dat komt doordat wij liever zelf de modellen van de rekken halen. Echter het virusvrij maken van de gepaste zonnebrillen en monturen gaat nu vele malen sneller. Speciaal voor Marree Opticien zijn er namelijk twee UV-C kasten gemaakt. Na 10 minuten in de UV-C kast zijn de zonnebrillen en monturen steriel.

Op onze veilige manier van oogmetingen, contactlenscontroles en optometrische onderzoeken doen, krijgen wij positieve reacties.

Wat is hetzelfde gebleven bij Marree Opticien?

Allereerst het vertrouwde Marree team van vakmensen met jarenlange optiekervaring. Dan het uitgebreide aanbod van goede brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Vervolgens krijg jij de beste kijkresultaten doordat wij werken met de nieuwste meet- en slijpapparatuur. Tot slot profiteer jij van onze hoge kwaliteit en service.

De komende tijd blijft Marree Opticien inspelen op het harmonica-effect en het Nieuwe Winkelen. 

Spreekt onze werkwijze jou aan? Dan waarderen wij het als je Marree Opticien aanbeveelt.

Via “Nieuws” en op social media houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Precies op maat voor jou

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Marree Opticien. Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen er maximaal drie personen tegelijkertijd in onze winkels zijn. Daarom werken wij het liefst zoveel mogelijk op afspraak.

De afspraak is precies op maat voor jou.