N
Vakmanschap
N
Veiligheid & gezondheid
N
Samen

Metamorfose bij Marree Opticien in het centrum

door 14 dec 2020Nieuws

Metamorfose in het centrum

Voor de metamorfose heeft onze etaleur, Merlijn partner in presentatie, een mood-board gemaakt van de nieuwe winkelsfeer.

Het uitgangspunt is dat je een welkom-thuisgevoel krijgt. Daarnaast is het belangrijk voor de kleurkeuze dat de (zonne)brillen mooi gepresenteerd worden.

In 2019 heeft Snijders Vloeren een licht eiken PVC-vloer gelegd over de zwarte cirkel. De nieuwe vloer zorgde meteen voor meer eenheid.

Focus op wat kan wel!

Afgelopen voorjaar stond de volgende fase van de metamorfose gepland, te weten de ronde wand. Dat liep echter anders. De spatschermen pasten niet op de oude tafels, dus gingen we snel op zoek naar nieuw meubilair. Toen dat stond in de winkel, was nu eindelijk de ronde wand aan de beurt.

De winkel voelt ruimer aan.

Het is ongeloofelijk wat lichtere kleuren, ander materiaal en meubilair kunnen doen met een ruimte. Je weet dat de vierkante meters hetzelfde zijn gebleven, maar de winkel voelt veel ruimer en moderner aan.

Wordt vervolgd in 2021…

Vanavond in de persconferentie wordt een harde lockdown aangekondigd. In het eerste kwartaal 2021 gaan we de stand van zaken bekijken. Dan pas kunnen we weer verder met de metamorfose van Marree Opticien in het centrum.

Spreekt onze aanpak je? Dan waarderen wij het als je Marree Opticien aanbeveelt.

Via “Nieuws” en op social media houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Precies op maat voor jou

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Marree Opticien. Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen wij maximaal drie klanten tegelijkertijd in onze winkels helpen. Daarom werken wij het liefst zoveel mogelijk op afspraak.

De afspraak is precies op maat voor jou!