N
Vakmanschap
N
Veiligheid & gezondheid
N
Samen

Het ruimtelijk effect van nieuwe kleuren

door 17 feb 2021Nieuws

De stap-voor-stap metamorfose geeft een positieve boost

Het ruimtelijk effect van nieuwe kleuren is enorm bij Marree Opticien in het centrum van Assen. De winkel lijkt groter, doordat het veel lichter is geworden. De frisse moderne look geeft een mentale positieve boost in deze tijd van een pandemie.

Lisette kwam op het idee om het kassablok te schilderen. Samen met het team hebben we gekeken welke kleuren het mooist bij het nieuwe behang en meubilair passen.

Iedereen ging voor de kleurenstaal met de groene kleuren. Op advies van Merlijn, partner in presentatie, kozen wij voor een licht- en een donkergroene kleur.

Door het gebruik van twee kleuren, komen de vormen van het kassablok duidelijker naar voren.

Het bovenblad en poot krijgen de donkergroene tint. De rechthoekige vorm wordt lichtgroen.

Steun lokaal

Winkels en horeca vragen mensen om lokale bedrijven te steunen. Dat geldt dus ook voor Marree Opticien. Vakman Gerrit Kok schildert samen met zijn zoon Kevin het kassablok. We zijn dankbaar voor hun flexibiliteit. Buiten onze openingstijden hebben ze de klus mooi geklaard.

Op naar de laatste stap van de metamorfose

Op de achtergrond zie je nog de oude brillenrekken. Als laatste stap komt hier een nieuw presentatieconcept voor in de plaats.

Ons streven is een winkel te zijn waar iedereen zich welkom voelt.

Spreekt onze aanpak je? Dan waarderen wij het als je Marree Opticien aanbeveelt.

Via “Nieuws” en op social media houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Precies op maat voor jou

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Marree Opticien. Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen wij maximaal drie klanten tegelijkertijd in onze winkels helpen. Daarom werken wij het liefst zoveel mogelijk op afspraak.

De afspraak is precies op maat voor jou!