slider-marree-optiek-zonnebrillen-v4

Kies hier uw zonnebril (op sterkte)

Geniet volop van de zon met de bescherming van een goede en mooie zonnebril. Gaat u voor exclusiviteit, de laatste trend of een leuke aanbieding? Of vindt u het leuker om zelf uw zonnebril samen te stellen? De meeste zonnebril-modellen kunt u op sterkte door ons laten maken.

Dit zijn de merken van onze zeer gevarieerde collectie zonnebrillen:

 • Ray-Ban: het bekendste zonnebrillenmerk maakt voor hun fans steeds nieuwe uitvoeringen van het Aviator, Wayfarer en Clubmaster model met of zonder gepolariseerde glazen.

 • Serengeti: dit merk staat bekend om de kwaliteit van hun speciaal gepatenteerde gepolariseerde zonneglazen. Zij blijven zich innoveren, omdat hun doel is dat u elk detail kunt zien. De schitteringen van het water of de felheid van een laaghangende zon worden getemperd zodat u prettig kijkt. Wilt u graag een zonnebril met Serengeti zonneglazen op sterkte? De meeste modellen zijn op sterkte verkrijgbaar.

 • Ørgreen: het strakke Deense design voeren zij door in hun ontwerpen. De monturen en zonnebrillen zijn handgemaakt van titanium. Zij streven voortdurend naar de perfecte pasvorm. Spreken de termen stijlvol en tijdloos u aan? Probeer dan eens een Ørgreen zonnebril uit.

 • Bvlgari: de inspiratie voor de prachtige details op de veren van hun (zonne)brillenlijn halen de ontwerpers uit de exclusieve Bvlgari sieradencollecties. Houdt u van stijlvolle accenten, bekijk dan hoe bijvoorbeeld de zonnebril uit hun Serpenti-collectie u staat?

 • Lafont: de Franse familie Lafont experimenteert continu met kleuren, materialen en patronen. De zonnebrillen en monturen staan bekend om hun prettig zittende pasvormen. Dit keer hebben zij een techniek uitgevonden, waarmee zij een acetaat plaat kunnen laten maken waarin een stuk stof geplaatst is. Uit die plaat wordt dan een zonnebril of montuur gemaakt voor mannen, vrouwen en kinderen.

 • Etnia Barcelona: de kleurrijke wereld van de kunstenaar Gaudi ziet u terug in deze collectie. Durft u patronen met kleuraccenten te dragen? Laat u verrassen door hun ontwerpen.

 • G-Sevenstar: hippe zonnebrillen uit Sicilië, die goed op sterkte gemaakt kunnen worden.

 • Garrett Leight: voor liefhebbers van de moderne retro stijl. Perfect voor jong en oud. In deze collectie kunt u uitproberen welk effect de verschillende nuances in de kleur bruin op u heeft.

 • Monkey glasses: de ontwerpers van dit Deense merk zetten zich in om op een duurzame wijze mooie (zonne)brillen te maken door bijvoorbeeld biologisch afbreekbare houtvezels en katoen te verwerken in hun acetaat. Voor de brillenkokers gebruiken zij gerecycled papier. Daarnaast doneren zij van elk verkocht exemplaar een bedrag aan de organisatie savetheorangutan.org. Spreekt hun motto "Look Good while Doing Good" u ook aan, kies dan voor een Monkey Glasses (zonne)bril.

 • MEXX: speelse en modieuze (zonne)brillen die makkelijk te dragen zijn voor volwassenen en kinderen.

 • Calvin Klein: een leuke collectie voor een zonnebril op sterkte.


Kinderogen zijn extra kwestbaar voor UV-stralen. Voor een kinderzonnebril met een goede UV-bescherming kunt u terecht bij onze winkel in het winkelcentrum Kloosterveste te Assen. Daar vindt u de grootste juniorbrillencollectie in Assen.

U krijgt een gedegen advies over het model, het type zonneglazen en het gebruik van een zonnebril. Loop eens gezellig bij ons binnen om zonnebrillen te passen.

Naar de winkel
zonnebrillen op sterkte marree opticien

Lees meer over onze collecties


Top